Novosti

Nagradni konkurs Instituta za standardizaciju Srbije za mlade od 18 do 25 godina

by Marjan Milošević -

Institut za standardizaciju Srbije, nacionalno tela za standardizaciju, povodom svog jubileja, 90.godina postojanja, objavio je Nagradni konkurs za izradu video klipa o značaju korišćenja standarda.

Troje studenata sa najboljim rešenjem nagrađuju se sa 100, 150 i 200 evra na svečanoj akademiji povodom jubileja. dozvoljeno je korišćenje AI u kreirajnu sadržaja.

Više o samom konkursu dostupno je na sledećem linku.

Snimak javnog poziva dostupan je na instagramu:https://www.instagram.com/reel/C71wViCoeWl/ 
(U pozivu se obraća astrofizilar Tijana Prodanović, član žirija.)

Poziv je otvoren do 18. juna.Huawei Tech4Value ICT Day & Europe Enterprise Roadshow 2024; June 13th, Sava Centar - Belgrade, Serbia

by Marjan Milošević -


U ime Huawei Enterprise Business Group u Evropi, pozivaju se zainteresovani na Huawei Tech4Value ICT Day & Europe Enterprise Roadshow 2024: Digital & Green, Accelerate Industrial Intelligence.

Ove godine, Huawei kamioni će voziti kroz zemlje širom Evrope kako radi sastanka sa klijentima i partnerima.

Od marta do oktobra 2024. godine, kamioni će posetiti:

Francusku, Španiju, Švajcarsku, Portugal, Poljsku, Tursku, Norvešku, Švedsku, Finsku, Austriju, Češku Republiku, Holandiju, Grčku, Bugarsku, Belgiju, Luksemburg, Srbiju, Mađarsku, Irsku, Rumuniju i Slovačku.

Registracioni link:

https://events03.huawei.com/m/RfAnMv

U okviru Huawei Europe Enterprize Roadshow 2024:

- omogućen je pristup izložbenom kamionu, gde možete videti kako digitalne inovacije i aplikacije transformišu različite industrije.

- pruža se prilika da istražite najnovije Huawei proizvode i vrhunska rešenja prilagođena za različite industrije, uključujući obrazovanje, regionalne vlade, e-zdravstvo, ISP i još mnogo toga.

- pruža se prilika da upoznate Huawei tim vrhunskih stručnjaka lično i iskusite Huawei proizvode iz prve ruke.

- nudi se učešće u sesijama na licu mesta koje se bave industrijskim rešenjima koja odgovaraju na izazove vezane za zelenu i digitalnu tranziciju


Older topics...