Novosti

Анкетирање студената о вредновању квалитета наставе у зимском семестру 2023/2024. године

Анкетирање студената о вредновању квалитета наставе у зимском семестру 2023/2024. године

napisao/la Marjan Milošević -
Broj odgovora: 0

Поштовани студенти ФТН у Чачку, 

Позивамо Вас да учествујете у анкети процене квалитета наставног процеса на ФТН Чачак. Редовно праћење квалитета наставе је обавезна активност у раду факултета и неопходан корак у унапређивању студијских програма, наставе и рада наставника. Попуњавањем ове анкете доприносите унапређивању наставног процеса на нашем факултету. Анкета ће бити отворена у периоду од понедељка 25. децембра до недеље 31. децембра 2023. у 18:00 часова, а односи се на предмете које сте похађали у зимском семестру 2023/2024. године (први пут). 

Попуњавање упитника траје око 3 минута. Анкета је потпуно анонимна. Одговори се ни на који начин не повезују са личним подацима онога ко анкету попуњава и не могу да утичу на Ваше постигнуће из датог предмета који процењујете. Анкети можете приступити из Вашег студентског портала, у делу Анкета. 

Молимо Вас да попуните анкете само за оне предмете (и наставнике/сараднике) на којима сте присуствовали настави. Ако се током попуњавања сусретнете са тешкоћама обратите нам се на мејл darko.petrovic@ftn.kg.ac.rs. 

Захваљујемо на издвојеном времену и сарадњи. 

С поштовањем,

Комисија за самовредновање Факултета техничких наука у Чачку