Novosti

Startap vikend na FTN-u: 20. i 21. april

napisao/la Marjan Milošević -

На Факултету техничких наука у Чачку, 20. и 21. априла, одржаће се Стартап викенд, организован са циљем да младим људима пружи прилику да стекну важна знања и вештине неопходне за развој својих идеја и решења.

Овај догађај има за циљ да помогне учесницима да се упознају са процесом стварања стартапа и свим аспектима који то обухватају. Кроз предавања и радионице из области предузетништва и стартапа, рада у тиму и решавања реалних проблема, учесници ће имати прилику да науче како да одреде тржиште и открију кориснике за свој производ, као и како да презентују своје идеје пред стручњацима. Ово је одлична прилика за младе да се опробају у свету иновационог предузетништва, стекну вредна знања и вештине, и представе своје идеје стручњацима из различитих области.

Стартап викенд је организован у сарадњи са Иновационим инкубатором Факултета техничких наука у Чачку, Научно технолошким парком Чачак, Министарством науке, технолошког развоја и иновација, и партнерским организацијама: Иницијатива „Дигитална Србија“ уз подршку USAID-а, ICT Hub-a, PwC и GARAŽA бy Tenderly.

Не пропустите шансу да учествујете на овом догађају и развијате идеје коју могу бити претворене у успешне стартап компаније! Пријаве су отворене до 17. априла, а заинтересовани појединци или оформљени тимови се могу пријавити путем линка: https://forms.gle/64NB3iDiSMdFtyVCA

Додатне информације се налазе на сајту Факултета техничких наука у Чачку.

111

Starije teme...